LEVERING & RETOURNEREN

PICK-UP OP EEN VAN ONZE AFHAALPUNTEN
 

Het zou jammer zijn om te investeren in volledig biologische en gerecycleerde producten en deze vervolgens te laten verzenden via zeer vervuilende dagelijkse leveringen. Wij raden je daarom aan om je bestelling op te halen in één van onze afhaalpunten.


Punt A ligt in het centrum van Gent en is perfect bereikbaar te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer.  
Punt B in Heusden ligt langs de Schelde. Een ideale gelegenheid om uw afhaling te combineren met een mooie fietstocht.  Neem je toch liever de auto, dan is het misschien een idee om je pick-up te combineren met een andere (noodzakelijke) rit. In geval van een persoonlijke afhaling worden er geen verzendingskosten aangerekend. 

 

Punt A: Gentsome VOF - Peperstraat 39 - 9000 GENT

Punt B: Distributie - Zevengemede 40 - 9070 DESTELBERGEN

BE 0740.840.765 - E-mail: hellothere@ghentsome.be 
 

100% GROENE LEVERING MET DE FIETS IN GENT CENTRUM
 

We spelen ook in op de toenemende vraag naar 100% duurzame fietsleveringen in Gent aan dezelfde prijs als een 'gewone' levering. 
 

  • 100% duurzame leveringen per fiets

  • Enkel voor postcode 9000

  • 1 vast verzendtarief van €6,95 per pakje

LEVERING BPOST IN ECOLOGISCHE TEXTIELZAK
 

Je kan ook kiezen voor de bekende service van BPost-levering. In dit geval word je pakket verstuurd in een ecologische groene zak (green bag), speciaal ontwikkeld voor de verzending van textiel. De kosten voor levering en verzending zijn NIET inbegrepen in onze productprijs.
Om je bestelling thuis in België te ontvangen, betaal je een vast bedrag van € 6,95. We leveren je pakket binnen 1 tot 3 werkdagen af bij Bpost. Het pakket heeft een traceercode waarmee je de huidige status van uw bestelling kunt volgen. Als uw bestelling in de brievenbus past, wordt deze met de reguliere post bij jou thuis afgeleverd. Als de grootte van de bestelling het niet toelaat, wordt het pakket bij je thuis afgeleverd met Bpost.Ben je niet thuis? Laat je pakje dan bij een goede buur bezorgen! Als je niet aanwezig bent op het moment van deze levering, ontvang je een schriftelijke kennisgeving in de brievenbus en kan je het pakket afhalen in het postkantoor. 

 

GHENTSOME ITEMS HOUDEN VAN EEN SNELLE RETOUR


Staat een ander kleurtje jou beter? Maakt een ander model je zelfzekerder? Voldoet ons product niet helemaal aan jouw verwachtingen?
Wij vinden altijd een geschikte oplossing! Je hebt het wettelijke recht om je aangekochte artikelen binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag volgend op de leveringsdatum te retourneren. We houden van eerlijke klanten die de retour-artikelen in de originele verpakking terugsturen. Gezien onze correcte prijszetting, het feit dat we geen giga 'fast fashion' marges hebben en vooral omdat we onze ecologische voetafdruk door alle retourzendingen willen beperken, vragen we jou om de eventuele retour-verzendkosten zelf te betalen.

We vragen je om je pakket bij ontvangst zorgvuldig te controleren. Wij beloven je, aan onze kant dat we jouw artikelen zorgvuldig controleren voordat ze worden verzonden en dat we zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige verpakking.
 

Lees zeker onderstaande retour-instructies:

 

  • Je kan artikelen na kennisgeving via e-mail naar hellothere@ghentsome.be terugsturen. Je mag binnen de 3 werkdagen een antwoordje verwachten. Zodra je ons antwoord hebt ontvangen op uw e-mail kan je jouw artikel terugsturen naar dit adres: Ghentsome VOF, Zevengemede 40, 9070 Heusden.

  • Je retourneert het product in de originele, ongedragen staat (inclusief labels) binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag volgend op de leveringsdatum en op eigen kosten.

  • Zodra we de artikelen in originele staat ontvangen, storten wij jou het verschuldigde bedrag (behalve de verzendkosten) binnen 30 dagen terug op de bankrekening die je tijdens de bestelprocedure hebt gebruikt. Je ontvangt hiervan eveneens een bevestigingsmail.

  • We begrijpen dat je niet kan wachten om de impact van je gloednieuwe Ghentsome kleding op je omgeving te testen, maar in dit geval hebben we er vertrouwen in dat je onze kleding niet hebt gedragen. Als onze producten tekenen van gebruik of beschadiging door derden vertonen, behouden wij ons het recht om je terugbetaling te weigeren.

  • Uitzonderlijk kan het zijn dat je schade aantreft aan de door jou bestelde artikelen. Geen paniek, we lossen dit op! We vragen je in dit geval ons tevens via email te verwittigen samen met een foto van het beschadigde artikel.

COLLECTIE

MEER INFO

VOOR JOU

NIEUWSBRIEF

© GHENTSOME VOF

PEPERSTRAAT 39 - 9000 GENT - hellothere@ghentsome.beBE0740.840.765

#KOOPLOKAAL