top of page

LEVERING & RETOURNEREN

LEVERING VAN ONZE GHENTSOME ITEMS
 

Je bestelling wordt speciaal voor je gemaakt in ons atelier en nadien wordt je pakket zo snel mogelijk verstuurd in een ecologische verpakking. De kosten voor levering en verzending zijn NIET inbegrepen in onze productprijs en bedragen € 3,95 per bestelling. Vanaf 75 euro is de levering binnen België GRATIS. Onze distributiepartner levert je pakketje na ontvangst af binnen de 24u. Ben je niet thuis? Laat je pakje dan bij een goede buur bezorgen! Als je niet aanwezig bent op het moment van deze levering, ontvang je een schriftelijke kennisgeving in de brievenbus en kan je het pakket afhalen in een distributiepunt.

 

Je kan ook je bestelling laten leveren op een adres in Nederland, Duitsland of Luxemburg. Voor internationale leveringen betaal je een vast bedrag van € 6,95 per bestelling. 

 

GHENTSOME ITEMS HOUDEN VAN EEN SNELLE RETOUR


Staat een ander kleurtje jou beter? Maakt een ander model je zelfzekerder? Voldoet ons product niet helemaal aan jouw verwachtingen?
Wij vinden altijd een geschikte oplossing! Je hebt het wettelijke recht om je aangekochte artikelen binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag volgend op de leveringsdatum te retourneren. We houden van eerlijke klanten die de retour-artikelen in de originele verpakking terugsturen. Gezien onze correcte prijszetting, het feit dat we geen giga 'fast fashion' marges hebben en vooral omdat we onze ecologische voetafdruk door alle retourzendingen willen beperken, vragen we jou om de eventuele retour-verzendkosten zelf te betalen.

We vragen je om je pakket bij ontvangst zorgvuldig te controleren. Wij beloven je, aan onze kant dat we jouw artikelen zorgvuldig controleren voordat ze worden verzonden en dat we zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige verpakking.
 

Lees zeker onderstaande retour-instructies:

 

  • Je kan artikelen na kennisgeving via e-mail naar hellothere@ghentsome.be terugsturen. Je mag binnen de 3 werkdagen een antwoordje verwachten. Zodra je ons antwoord hebt ontvangen op uw e-mail kan je jouw artikel terugsturen naar dit adres: Ghentsome VOF, Zevengemede 40, 9070 Heusden.

  • Je retourneert het product in de originele, ongedragen staat (inclusief labels) binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag volgend op de leveringsdatum en op eigen kosten.

  • Zodra we de artikelen in originele staat ontvangen, storten wij jou het verschuldigde bedrag (behalve de verzendkosten) binnen 30 dagen terug op de bankrekening die je tijdens de bestelprocedure hebt gebruikt. Je ontvangt hiervan eveneens een bevestigingsmail.

  • We begrijpen dat je niet kan wachten om de impact van je gloednieuwe Ghentsome kleding op je omgeving te testen, maar in dit geval hebben we er vertrouwen in dat je onze kleding niet hebt gedragen. Als onze producten tekenen van gebruik of beschadiging door derden vertonen, behouden wij ons het recht om je terugbetaling te weigeren.

  • Uitzonderlijk kan het zijn dat je schade aantreft aan de door jou bestelde artikelen. Geen paniek, we lossen dit op! We vragen je in dit geval ons tevens via email te verwittigen samen met een foto van het beschadigde artikel.

bottom of page