top of page

"Nooit gedacht dat het zo goed zou voelen!"

WOW! Gent is echt fantastisch. Wat een onwaarschijnlijke vibe! Wat begon als een wild idee, is eindelijk werkelijkheid geworden. En hoe... we zijn er nog steeds ondersteboven van.

Ken je dat gevoel, dat je op zoek bent naar een uitdaging? Iets helemaal anders dan wat je gewoon bent? Iets wat je extra energie geeft? Wel, dat hadden wij ook! Naast onze vaste job, die we zeker met heel veel plezier uitoefenen, voelden we toch de honger naar meer. Een eigen project waar we volledig ons ei in kwijt konden!


Onze voorliefde voor Gent bracht ons op het idee een nieuw modelabel te lanceren waarbij niet de stad an sich in de kijker staat, maar wel het gevoel dat je hebt als je door de straten loopt. De energie die je krijgt, de drive die je voelt... helemaal GHENTSOME!


Het symboliseert ook echt mooi onze "passionality" - iets waardoor je zo gepassioneerd bent en je zo'n boost geeft, dat je gewoon wil blijven gaan. En uiteraard wilden we het ineens goed doen! Want zo zijn we wel... we stimuleren elkaar om steeds voor het beste resultaat te gaan


Met GHENTSOME brengen we dan ook een volledige ecologische collectie op de markt van trendy sweaters, t-shirts en hoodies voor het hele gezin! Al onze items zijn gemaakt van het beste biokatoen en gerecycleerde plastic flessen. Bovendien werken we samen met een Gents atelier en is onze volledige collectie 100% fairwear. Dat maakt ons ineens één van de hippere duurzame labels op de Gentse markt!


We zijn nog maar net gelanceerd en toch zijn de reacties werkelijk fenomenaal! Super bedankt! We hadden echt nooit verwacht dat onze collectie zo warm onthaald zou worden. Nooit gedacht dat het zo goed zou voelen om een impact te kunnen maken op een meer duurzame toekomst, en dat op een onwaarschijnlijk coole manier!


Zo zei één van onze eerste klanten Ruben ons:

"Die sweater is echt super tof qua kleur en heel kwalitatief. Ook onze dochters zijn grote fan. We plaatsen binnenkort zeker een nieuwe bestelling voor iedereen hier!"

En daar doen we het ook voor! Voor jullie. Voor het hele gezin. Voor alle leeftijden. Onze collectie is dan ook super zacht en 'fun-to-wear'. En met een naam als GHENTSOME op je trui of shirt, trigger je vast wel mensen die nieuwsgierig zijn. Vandaar dat we ook de baseline 'get in touch' gebruiken. Praat met elkaar, leer mensen kennen. Je weet nooit wat moois eruit kan voortkomen.We zijn blij dat we al heel wat GHENTSOME lovers hebben gevonden, maar we willen Gent echt graag nóg hipper en duurzamer maken. Word nu zelf ook lid van de GHENTSOME community en neem eens een kijkje in onze shop!


Get in touch.

Tot snel,

Sofie & Miguel

bottom of page