"Nooit gedacht dat het zo goed zou voelen!"

WOW! Gent is echt fantastisch. Wat een onwaarschijnlijke vibe! Wat begon als een wild idee, is eindelijk werkelijkheid geworden. En hoe... we zijn er nog steeds ondersteboven van.

Ken je dat gevoel, dat je op zoek bent naar een uitdaging? Iets helemaal anders dan wat je gewoon bent? Iets wat je extra energie geeft? Wel, dat hadden wij ook! Naast onze vaste job, die we zeker met heel veel plezier uitoefenen, voelden we toch de honger naar meer. Een eigen project waar we volledig ons ei in kwijt konden!


Onze voorliefde voor Gent bracht ons op het idee een nieuw modelabel te lanceren waarbij niet de stad an sich in de kijker staat, maar wel het gevoel dat je hebt als je door de straten loopt. De energie die je krijgt, de drive die je voelt... helemaal GHENTSOME!


Het symboliseert ook echt mooi onze "passionality" - iets waardoor je zo gepassioneerd bent en je zo'n boost geeft, dat je gewoon wil blijven gaan. En uiteraard wilden we het ineens goed doen! Want zo zijn we wel... we stimuleren elkaar om steeds voor het beste resultaat te gaan


Met GHENTSOME brengen we dan ook een volledige ecologische collectie op de markt van trendy sweaters, t-shirts en hoodies voor het hele gezin! Al onze items zijn gemaakt van het beste biokatoen en gerecycleerde plastic flessen. Bovendien werken we samen met een Gents atelier en is onze volledige collectie 100% fairwear. Dat maakt ons ineens één van de hippere duurzame labels op de Gentse markt!


We zijn nog maar net gelanceerd e