P1060161.jpg
P1050828_edited.jpg
ONISHO_9053.jpg
lander.jpg
Image by Tamanna Rumee

GHENTSOME FAVORIETEN

GHENTSOME is een Fun-To-Wear, Gents lifestyle label met comfy ecologische sweaters, t-shirts, hoodies en accessoires.

 

Onze voorliefde voor Gent bracht ons op het idee een label te lanceren waarbij niet de stad an sich in de kijker staat, maar wel het unieke gevoel dat je hebt als je door de straten van Gent flaneert. Die energie, die kleine momentjes van geluk... helemaal GHENTSOME!

 

Al onze items zijn gemaakt van het beste biokatoen en gerecycleerde plastic flessen. Bovendien is onze volledige collectie 100% Fair Wear gecertificeerd. Dat maakt ons ineens één van de hippere duurzame labels op de Gentse markt!

P1060164.jpg
P1060076.jpg
P1050931.jpg
P1050154.jpg

"FASHION REVOLUTIE" VOOR EEN DUURZAME TOEKOMST

Hoewel er bijzonder veel aandacht lijkt te gaan naar ecologie en duurzaamheid, hebben we de neiging om de individuele impact van onze eigen keuzes te vergeten.

GHENTSOME hecht veel belang aan ethische normen, authenticiteit en ecologische duurzaamheid.  We gaan 100% voor een milieubewuste aanpak met aandacht voor mens en natuur. We bieden je graag stijlvolle ontwerpen die passen bij de nieuwste trends en seizoenskleuren, maar zonder onze kernwaarden te verraden: elegant, fun-to-wear, duurzaam en ecologisch. We geloven dat de tijd rijp is voor een heuse 'fashion revolutie'. In tegenstelling tot de meeste merken die je kent, kiezen we voor een weloverwogen maar avontuurlijk alternatief om onze ecologische voetafdruk aanzienlijk te verkleinen en waarin jij een sleutelrol speelt:

  • ECO-BESTELCONCEPT. Geen grote voorraden van artikelen die potentieel in onze stock blijven liggen of zelfs vernietigd moeten worden. We bestellen doordacht én samen met de bestellingen van andere klanten. Zo beperken we transport.

  • MINDER CO2. Door elke maand alle bestellingen samen te voegen in één groepsorder, vermijden we de noodzaak om elke dag een bezorger met één pakketje uit te sturen, wat onze CO2-uitstoot vermindert.

  • FAIR FASHION. Al onze leveranciers voldoen aan de strenge criteria van de FAIR WEAR FOUNDATION. Ze produceren zo milieuvriendelijk mogelijk, bieden eerlijke lonen en goede werkomstandigheden aan hun medewerkers.

  • ORGANIC & RECYCLED. Onze t-shirts zijn gemaakt uit 100% biologisch katoen en onze sweaters en hoodies zijn een
    topmix van biologisch katoen en gerecycleerd polyester uit verwerkte PET-flessen.

  • GECERTIFICEERD. Het volledige productieproces van onze kleding is naast OEKO-TEX en FAIR WEAR ook volledig GOTS-gecertificeerd. Alle productietechnieken zijn traceerbaar van bij de katoenboer tot de eindconsument. Dit label garandeert dat de productie volledig ecologisch gebeurt zonder schadelijke pesticiden, met duurzaam water- en energiegebruik en correct afvalbeheer.

  • Facebook
  • Instagram

VOLG ONS & GET IN TOUCH!

COLLECTIE

MEER INFO

VOOR JOU

NIEUWSBRIEF

© GHENTSOME VOF

PEPERSTRAAT 39 - 9000 GENT - hellothere@ghentsome.beBE0740.840.765

#KOOPLOKAAL